Συνταγή: Απίθανα γεμιστά αυγά.

Αποτελεί ένα χορταστικό σνακ που μπορείτε να το καταναλώσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

gemista avga-TwoChiChis

Υλικά (2 άτομα) 4  μεγάλα αυγά
1 κουταλία της σούπας γιαούρτι 2% 
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση
Βήμα 1: Τοποθετήστε τα αυγά σε μια κατσαρόλα αρκετά μεγάλη ώστε να είναι σε μονή στρώση. Προσθέστε κρύο νερό έως ότου καλυφθούν πλήρως και αφήστε τα να βράσουν.

  • 15 λεπτά  για τα πολύ μεγάλα αυγά
  • 12 λεπτά για τα μεγάλα αυγά
  • 9 λεπτά για τα μεσαίου αυγά
Βήμα 2: Ξεφλουδίστε τα αυγά, κόψτε τα στην μέση και τέλος βγάλτε προσεκτικά τον κρόκο.
Βήμα 3: Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, πολτοποιήστε  τους κρόκους , έπειτα προσθέστε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το λιωμένο σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.  Στη συνέχεια με ένα κουτάλι γεμίστε τα ασπράδια αυγών και είστε έτοιμοι!!!


ΛαμπτήραςΚαταναλώστε τα αυγά με μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο.

Σόνια Παρασκευοπούλου
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest tumblr Instagram Odnoklassniki

Διαφήμηση

.

Διαφημίσεις

Followers

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας

Copyright © Two ChiChis | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com