Look: Λευκό boyfriend T-shirt με μπλε τζιν ψηλόμεσο παντελόνι και ταμπά μποτάκια.

Ήρθε επίσημα η άνοιξη!!! Καιρός ήταν άλλωστε, διότι εμείς τα κοριτσάκια βαρεθήκαμε να κρυβόμαστε πίσω από τα τεράστια μαύρα, λαδί, μπορντό και μπλέ  παρκά  μας . Ήρθε η άνοιξη και μαζί με αυτήν ήρθαν και τα γεμάτο χρώματα συνολάκια μας που με χαρά ξεθάβουμε δειλά δειλά
από το πατάρι με τα καλοκαιρινά. Η άνοιξη είναι μια περίοδος που ανακατεύονται τα καλοκαιρινά μπλουζάκια με τα χειμωνιάτικα παντελονάκια και το αντίστροφο για αυτό κορίτσια κάντε τις ανάλογες αλχημείες στις ντουλάπες σας και βγήκε να απολαύσετε τον ήλιο.

Προτείνω και κάτι ακόμα, να κλέψετε τα φανελάκια των συντρόφων σας ή των μεγαλύτερων αδερφών σας. Άλλωστε  δεν ταιριάζει τίποτα περισσότερο όσο ένα φαρδύ T-shirt σε λευκό χρώμα με το στενό ψηλό μέσο  τζιν σας. Βλέπετε το φαρδύ t-shirt δίνει την ανάλαφρη εμφάνιση που χρειάζεστε τώρα την άνοιξη και καλύπτει  τυχόν ατέλεια στην περιοχή της κοιλιάς για όλες εσάς και εμάς που υποκύψαμε σε όλες τις λιχουδιές του χειμώνα. Ακόμη, ολοκληρώστε το σύνολο σας με ταμπα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο που θα σας χαρίσουν και ύψος και στυλ.

Τέλος, για να αποφεύγετε  την ψυχρούλα της άνοιξης κλέψτε και το φαρδύ καρό πουκάμισο του πολυαγαπημένου σας συντρόφου ή του αδερφού σας. Αν πάλι κάνει ζέστη  δέστε το στην μέση σας. 

 

Look: Λευκό boyfriend T-shirt με μπλε τζιν ψηλόμεσο παντελόνι και ταμπά μποτάκια-TwoChiChis

1) Τζιν ψηλόμεσο παντελόνι : Zara trf
2) T-shirt αντρικό : Adidas
3) Ρολόι : Calvin Klein
4) Γυαλιά : Ray ban
5) Μποτάκια : Estrosa Italia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest tumblr Instagram Odnoklassniki

Διαφήμηση

.

Διαφημίσεις

Followers

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας

Copyright © Two ChiChis | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com