Lοοκ: Πως να φορέσετε το ολόσωμο τζιν σας (σαλοπέτα)

ΤΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΤΖΙΝ


Πολυάσχολα μου κορίτσια για εσάς που δεν έχετε χρόνο και διάθεση κάθε πρωί να ψάχνετε τι θα φορέσετε στην δουλεία ,στην σχόλη ,στον καφέ ή όπου τέλος πάντων έχετε να πάτε ,σας έχω υπέροχα νέα ώστε να μην χάνεται τον χρόνο και τη υπομονή σας μπροστά από την ντουλάπα σας ψάχνοντας τα κατάλληλα ταιριάσματα των ρούχων σας . Για να αποφύγετε λοιπόν να βγείτε στο τέλος με τις φόρμες έξω διότι θα σας έχει εξαντληθεί η υπομονή( ποσά να αντέξεις και εσύ χωρίς καφέ ; )  σου προτείνω κάτι απλό και εύκολο μια σαλοπέτα ή αλλιώς ένα ολόσωμο τζιν που θα σε βγάλει από την δύσκολη σκέψη του τι να φορέσεις και με τι να το ταιριάξεις.

Αρχικά, λατρεύω το ολόσωμο τζιν μου για τρεις  βασικούς λογούς: πρώτον ταιριάζει  απόλυτα  με τα αγαπημένα μου sneakers και με τις λατρεμένα μου ψηλοτάκουνα  οπότε μπορώ να το φοράω όλη μέρα. 



μαύρη ολόσωμη τζιν φόρμα με γούνινο πανωφόρι 
τζιν ολόσωμη φόρμα με κόκκινα πέδιλα και μαύρο Tshirt

                                                  
                                              ολόσωμη τζιν φόρμα με λεοπαρ sneakers


Δεύτερον,δεν χρειάζεται να ψάχνω για περίτεχνα μπλουζάκια ώστε να ολοκληρώσω το look μου άλλα το μόνο που αρκεί είναι ένα t-shirt το οποίο ταιριάζει φανταστικά με την ολόσωμη τζιν φόρμα μου. Κατά την γνώμη μου αν επιλέξεις να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα θα πρέπει να προσέξεις δυο σημεία το πανωφόρι που θα επιλέξεις και τα παπούτσια. Το πανωφόρι μπορεί να είναι ένα κομψό σακάκι που θα ισορροπεί την παιχνιδιάρικη σαλοπέτα σου. Ακόμη μπορείς να τη συνδυάσεις με μια χαλαρή oversize ζακέτα, σε καμιά περίπτωση όμως μην το συνδυάσεις με τζιν μπουφάν  θα φαίνεσαι σαν εργάτης σε ορυχείο.  


                                                                                          
                                                                                                                      τζιν ολόσωμη φόρμα λευκή με λευκό t-shirt

Τρίτον,υπάρχει σε πολλά χρώματα και  μπορείς να το συνδυάσεις με ότι πραγματικά θέλεις όπως στις παραπάνω εικόνες αρκεί να έχεις φαντασία και το ολόσωμο τζιν σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις εμφανίσεις σου και θα σου προσδίδει κατάλληλα τον αέρα  μιας πραγματικής factionistas .Τόλμησε το. Τώρα που άνοιξε για τα καλά ο καιρός μην ξεχάσεις και τα ολόσωμα τζιν σορτσάκια για τις βόλτες σου .στην πόλη.

                                                                                                                                  
            










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest tumblr Instagram Odnoklassniki

Διαφήμηση

.

Διαφημίσεις

Followers

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικές προβολές σελίδας

Copyright © Two ChiChis | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com